28 November 2010

Ce spun cursantii despre Mircea


Tehnicile de abordare a noilor clienti mi-au placut cel mai mult. Sesiunea de training cu Mircea mi-a satisfacut asteptarile intr-o masura ridicata.” Click aici pentru a vedea marturia originala!

Cursul a fost interesant, super profesional. Nu au fost subiecte care sa nu-mi placa. Am aflat informatii noi.” Click aici pentru a vedea marturia originala!
Cel mai mult mi-a placut cum ne-a aratat Mircea sa obtinem recomandari. Nu au fost subiecte in acest curs care sa nu-mi placa. Aceasta sesiune de training m-a satisfacut pe deplin.” Click aici pentru a vedea marturia originala!

Discutiile libere mi-au placut cel mai mult in cursul cu Mircea. Nu au fost subiecte fara interes. Acest curs mi-a depasit asteptarile.” Click aici pentru a vedea marturia originala!

Cel mai mult mi-au placut exercitiile din cadrul cursului cu Mircea. Aceasta sesiune de training a adus in lumina noi aspecte de vanzare.” Click aici pentru a vedea marturia originala!

Subiectele legate de abordarea potentialilor clienti mi-au placut cel mai mult. Toate subiectele au fost interesante. Sesiunea de training cu Mircea mi-a satisfacut asteptarile intr-o masura foarte mare.” Click aici pentru a vedea marturia originala!

„Toate subiectele au fost interesante si utile. Nu e cazul de subiecte care sa-mi fi placut mai putin. Aceasta sesiune de training mi-a satisfacut intr-o mare masura asteptarile. Au fost clarificate particularitati ale produsului pe care nu le stiam. Solicitare pentru alte cursuri gen: tehnici de vanzari.Click aici pentru a vedea marturia originala!

Cel mai mult mi-a placut ca am descoperit avantaje ale produsului pe care nu le stiam. Nu au fost subiecte care sa nu-mi placa. Aceasta sesiune de training a fost foarte folositoare.” Click aici pentru a vedea marturia originala!

Cursul a fost foarte tehnic si bine structurat. As mai vrea sa mai avem parte de alte traininguri pe alte produse.” Click aici pentru a vedea marturia originala!

Cel mai mult mi-a placut dialogul intrebarilor deschise. Cursul a fost mult mai bine structurat, bazat pe dialog (trainer  - cursanti), exemple, detalierea detaliilor tehnice ale produselor.” Click aici pentru a vedea marturia originala!

Explicatiile lui Mircea mi-au placut cel mai mult. Toate subiectele au fost interesante. Sesiunea de training este binevenita deoarece aveam nevoie de un curs de refresh la acest produs.” Click aici pentru a vedea marturia originala!

Cel mai mult mi-a placut cum trebuie sa abordam clientii dificili. Cursul lui Mircea a fost foarte bun.” Click aici pentru a vedea marturia originala!

Cel mai mult mi-a placut relevarea foarte concisa a beneficiilor de care ne putem folosi ca si argumente in conditiile de piata actuale. Nu a fost niciun subiect care sa-mi placa putin. Cursul livrat de Mircea a fost pe masura asteptarilor.” Click aici pentru a vedea marturia originala!

„Cursul cu Mircea a fost super ok. Nu au existat subiecte putin interesante in cursul lui Mircea. Pe baza acestui training, cu siguranta voi vinde cu totul altfel.Click aici pentru a vedea marturia originala!

„Toate subiectele discutate cu Mircea au fost de interes si de ajutor in cunoasterea mai corecta a produselor. Nu a fost niciun subiect care sa fi fost inoportun sau neinteresant. Mi-a placut chiar mult, insa as dori sa existe si alte traininguri, cu alte teme.Click aici pentru a vedea marturia originala!

Nu am avut o parere foarte buna despre produsul prezentat de Mircea, acum ma mai gandesc. A fost totul ok. Asteptarile legate de acest curs mi-au fost indeplinite.” Click aici pentru a vedea marturia originala!

Exercitiile si exemplele din piata mi-au placut cel mai mult. Trainingul lui Mircea mi-a satisfacut asteptarile intr-o mare masura.” Click aici pentru a vedea marturia originala!

Foarte buna sesiunea de training cu Mircea. Mai dorim training pe produse.Click aici pentru a vedea marturia originala!

Cel mai mult mi-au placut argumentele noi oferite de Mircea. Sunt foarte multumita de aceasta sesiune de training.” Click aici pentru a vedea marturia originala!

„Toate subiectele au fost interesante, am aflat detalii pe care nu le stiam. Cursul lui Mircea mi-a satisfacut asteptarile la nivel maxim. Dar ar fi constructiv sa avem cat mai des astfel de cursuri.Click aici pentru a vedea marturia originala!

„Sunt foarte multumit de trainingul lui Mircea, cursul a atins principalele aspecte ale actualului meu job de om de vanzari!” Click aici pentru a vedea marturia originala!

„Tot cursul lui Mircea mi-a placut foarte mult. Recunosc ca am invatat lucruri noi.Click aici pentru a vedea marturia originala!

„Mircea ne-a spus informatii bune, practice. Este cel mai bun curs la care am participat pana acum. Toate subiectele mi-au placut foarte mult. Asteptarile fata de acest curs mi-au fost satisfacute.” Click aici pentru a vedea marturia originala!

„Nu a fost ceva care sa nu-mi placa in cursul lui Mircea. Asteptarile mi-au fost satisfacute, ma declar f. multumita.” Click aici pentru a vedea marturia originala!

Mi-a placut foarte mult cum am invatat sa cer recomandari. Nu au fost subiecte care sa nu-mi placa. In plus, acest curs m-a ajutat sa-mi reimprospatez informatiile despre produs.” Click aici pentru a vedea marturia originala!

„Nu este cazul de subiecte care sa nu-mi fi placut. Ma declar f. multumit de aceasta sesiune de training.” Click aici pentru a vedea marturia originala!

Modul in care trebuie sa ceri recomandari mi-a placut cel mai mult. Toate subiectele cursului au fost interesante. Cursul a fost ok.” Click aici pentru a vedea marturia originala!

Tot cursul lui Mircea a fost placut pentru mine. Sunt foarte multumit de aceasta sesiune de training.” Click aici pentru a vedea marturia originala!

Evaluare generala a cursului lui Mircea o apreciez ca fiind excelenta. Toate subiectele cursului lui Mircea sunt utile in procesul de vanzare. Sesiunea de training mi-a satisfacut destul de mult asteptarile.” Click aici pentru a vedea marturia originala!

„Sunt foarte multumit de cursul lui Mircea. Au fost atinse principalele aspecte ale nevoilor mele in actualul job. Toate subiectele cursului au fost interesante.” Click aici pentru a vedea marturia originala!

Cel mai mult mi-a placut cum sa-mi imbunatatesc sansele sa obtin referinte. Dar tot cursul a fost interesant. Nu au existat subiecte neinteresante. Cursul a fost conform asteptarilor mele.” Click aici pentru a vedea marturia originala!

„Mi-a placut tot, toate subiectele. Sunt foarte multumit de cursul lui Mircea, mi-a satisfacut asteptarile." Click aici pentru a vedea marturia originala!

„Mi-au placut toate subiectele. Extraordinar cursul. Sunt foarte multumit.” Click aici pentru a vedea marturia originala!

„Trainingul lui Mircea a fost peste masura asteptarilor. Credeam ca de trei ani aveam toate cunostintele, dar se pare ca tot timpul mai exista ceva nou.Click aici pentru a vedea marturia originala!

„Toate subiectele cursului lui Mircea mi-au placut foarte mult. A fost o sesiune de training foarte interesanta.Click aici pentru a vedea marturia originala!

Calitatea generala a cursului lui Mircea o apreciez ca fiind foarte buna. Cel mai putin mi-a placut subiectul referitor la solicitarea unui numar fix de referinte. Insa a fost un curs foarte interesant si foarte util pentru activitatea mea de vanzare. Click aici pentru a vedea marturia originala!

„Toate subiectele cursului au fost foarte interesante. Sesiunea de training cu Mircea mi-a satisfacut asteptarile intr-o masura foarte mare. Multumim pentru aceasta oportunitate.” Click aici pentru a vedea marturia originala!

Evaluarea generala a cursului: foarte cuprinzator. Cursul lui Mircea mi-a satisfacut asteptarile in proportie de 100%. Cursul este foarte util, dar conditiile de piata sunt restrictive, iar produsul nu este adaptat acestora.” Click aici pentru a vedea marturia originala!

„Toate subiectele au fost foarte utile. Consider ca nu au fost subiecte care sa nu prezinte interes. Foarte ok curs.Click aici pentru a vedea marturia originala!

„Toate subiectele au fost deosebit de interesante si-mi vor fi foarte utile. Toate subiectele mi-au placut. Acest curs cu Mircea a fost binevenit si mai asteptam si alte cursuri la fel de interesante. Piata este saturata in acest moment, dar noul produs redescoperit sper sa ma ajute si rezultatele sa se vada cat de curand. Astept cu interes un nou training pe orice tema.” Click aici pentru a vedea marturia originala!

„Nu au existat subiecte care sa-mi fi placut mai putin. In urma acestui training cu Mircea ma astept sa se imbunatateasca vanzarea, cat si rezultatele pentru acest produs.Click aici pentru a vedea marturia originala!

„Cel mai mult mi-a placut cum sa cerem recomandari clientilor. Nu au existat subiecte care mi-au placut cel mai putin. Cursul a fost unul benefic pentru mine. Mi s-au reimprospatat cunostintele si am aflat destul de multe lucruri interesante.Click aici pentru a vedea marturia originala!

Cursul lui Mircea mi-a satisfacut total asteptarile reimprospatandu-mi cunostintele.Click aici pentru a vedea marturia originala!

„Toate subiectele au fost foarte utile, dar piata nu este ok. Trainingul lui Mircea mi-a satisfacut intr-o mare masura asteptarile.Click aici pentru a vedea marturia originala!

„Toate subiectele mi-au placut. Cursul lui Mircea mi-a satisfacut asteptarile in mare masura.Click aici pentru a vedea marturia originala!

Cel mai mult mi-au placut discutiile libere despre problemele produsului. Dar mi-au placut toate subiectele. Foarte bine acest curs.Click aici pentru a vedea marturia originala!

„Toate subiectele cursului cu Mircea au fost utile. Sunt foarte satisfacut de aceasta sesiune de training.Click aici pentru a vedea marturia originala!

Cererea de referinte mi-a placut cel mai mult din cursul lui Mircea. Insa toate subiectele au fost utile.” Click aici pentru a vedea marturia originala!

Cursul cu Mircea a fost peste asteptari.Click aici pentru a vedea marturia originala!

„Toate subiectele cursului mi-au placut. A fost foarte informativ.Click aici pentru a vedea marturia originala!

Cursul cu Mircea a fost reusit. Toate subiectele mi-au placut.Click aici pentru a vedea marturia originala!

„Toate subiectele au fost interesante. Niciun subiect nu a fost mai putin interesant. Trainingul cu Mircea mi-a satisfacut asteptarile intr-o masura destul de mare.” Click aici pentru a vedea marturia originala!

Toate subiectele mi-au placut foarte mult. Consider ca a fost un curs foarte satisfacator referitor la produse.” Click aici pentru a vedea marturia originala!
„Toate subiectele cursului lui Mircea mi-au placut foarte mult. A fost un training foarte util deoarece a tratat multe dintre eventualele obiectii ale clientilor. A oferit o viziune noua asupra produsului nostru. A oferit idei referitoare la noi modalitati de abordare in procesul de vanzare.Click aici pentru a vedea marturia originala!

„Toate subiectele abordate de Mircea au fost interesante si utile in activitatea noastra. Nu au fost subiecte care nu mi-au placut. Acest curs a fost mai mult decat ma asteptam.Click aici pentru a vedea marturia originala!

„Toate subiectele au fost ok. Nu au fost subiecte care sa nu fi fost dezbatute la maxim. Mi-a dat un impuls in activitatea de zi cu zi si noi idei de abordare.Click aici pentru a vedea marturia originala!

Toate subiectele au fost interesante. Cursul lui Mircea mi-a satisfacut asteptarile intr-o masura foarte mare.” Click aici pentru a vedea marturia originala!

Cursul lui Mircea a fost util, amanuntit, foarte bine punctat, intr-o atmosfera placuta. Nu au existat subiecte in cursul lui Mircea care sa nu-mi placa sau sa nu ma intereseze. A fost ok si bine organizat.” Click aici pentru a vedea marturia originala!

Cursul cu Mircea a fost super! Trainingul lui Mircea a fost binevenit, a actualizat si punctat eventualele lipsuri informationale, de real ajutor in piata. Nu au fost subiecte care nu mi-au placut.” Click aici pentru a vedea marturia originala!

A fost interesant si foarte bun cursul cu Mircea pentru activitatea mea. Nu au fost subiecte care nu ne-au placut. Trainingul mi-a satisfacut asteptarile intr-o masura foarte buna.” Click aici pentru a vedea marturia originala!

„Nu au fost subiecte care sa-mi placa mai mult. Nu au fost subiecte care sa-mi placa mai putin. Asteptarile legate de acest training au fost depasite.Click aici pentru a vedea marturia originala!

„Am fost multumita de cursul lui Mircea pentru ca mi-am reimprospatat cunostintele si chiar am invatat lucruri noi.” Click aici pentru a vedea marturia originala!

„Aceasta sesiune de training a fost binevenita deoarece am facut o recapitulare a informatiilor necesare pentru o mai buna activitate de vanzare.” Click aici pentru a vedea marturia originala!

„Toate subiectele au fost interesante in cadrul cursului lui Mircea. Cel mai putin mi-a placut tratarea obiectiilor care pot aparea in procesul de vanzare. Asteptarile mi-au fost satisfacute, doresc si alte traininguri.” Click aici pentru a vedea marturia originala!

„Toate subiectele cursului lui Mircea au raspuns nevoilor si intrebarilor pe care le aveam. Sunt foarte necesare cursurile pe vanzari si pentru prezentarea detaliata a structurii produselor. Acest training a raspuns foarte bine asteptarilor ridicate pe care le aveam.” Click aici pentru a vedea marturia originala!

No comments:

Post a Comment


Cele mai citite articole de pe blog

Marturii despre acest blog si despre cartea "Cum sa gasesti noi clienti"


"Mircea, te felicit pentru modul explicit in care ai redactat ""prima ta carte"": „Cum să găseşti noi clienţi“ si iti multumesc pentru modalitatea pe care ai ales-o de a ne pune la dispozitie gratuit tips & tricks pe care un novice intr-ale vanzarilor le poate identifica citindu-le cu efecte mult indulcite fata de cazul in care ar lua contact cu ele direct in dialogul cu potentiali clienti. Iti urez succes, Mircea, in dezvoltarea proiectelor si cursurilor de vanzari pe care le gindesti si astept cu nerabdare sa rasfoiesc continuarea naturala a primei tale carti: „Cum să câştigi rapid încrederea clienţilor“. Cu respect, Daniel Butnaru, Director Executiv, PROFESS TEAM SRL”


"Am citit cartea ta precum si toate aricolele de pe blog. Consider si acum ca, oricat de multe cred ca stiu, citind cartea ta si articolele tale ajung la concluzia ca sunt foarte multe de invatat… Oricum, am recomandat blogul tau multor colegi si prieteni, mai ales acelora care lucreaza in vanzari. Speram ca in viitor sa te putem invita la sediul nostru pentru un curs de vanzari (pentru unii este imperios necesar…). Cu respect, Georgian STEFANESCU, Director Proiect - Hidroizolatii Speciale - Firestone Buiding Products "

“Referitor la cartea "Cum sa gasesti noi clienti" pe care am printat-o, studiat-o din fila in fila, nu pot decat sa am aprecieri de calitate, bune idei practice, pe intelesul oricarei persoane cu viziune si nu mai departe faptul ca se pliaza perfect pe aceasta perioada de "criza". E aproape un curs de vanzari gratuit. Indiferent de persoana care o studiaza, indiferent de perioada de activare in domeniul marketingului, agent vanzari etc. acest document este mai mult decat necesar si util pentru piata romaneasca. La mai multe editii. Cu consideratie, Mircea Cazan, SC Tempo Regal SRL, firma de consultanta si scriere de proiecte structurale nerambursabile cu finantare europeana.”

“Ma aflu la inceput de drum in acest domeniu foarte dificil: vanzari. Am facut acest pas si pentru ca mereu am vrut sa imi tastez capacitatile in aceasta privinta. Mi se pare deosebit de dificil sa vinzi. Orice. Si cred ca, si din acest punct de vedere, cine reuseste poate fi considerat fara echivoc un om de succes. Faptul ca am citit cartea dvs. (pe nerasuflate) m-a facut sa imi structurez cu mai multa claritate metode si tehnici de vanzare eficiente pe care si eu le inchipuisem sau gandisem, dar fara a avea o abordare clara a acestor probleme. Asa ca tin sa va multumesc pentru experienta oferita, pentru cursul dvs. gratuit de vanzari, iar faptul ca reusesc sa aplic metodele citite imi da curaj sa sper ca evolutia mea va fi una pozitiva. Va urez mult succes in continuare! Adriana Padeanu”

"Un simplu multumesc pentru sfaturile oferite in cartea dumneavoastra. Sincer am facut ceea ce nu am mai facut de mult AM SUBLINIAT pasaje intregi din carte pentru a regasi informatiile cat mai usor. Intentionez sa-mi deschid o mica afacere care se adreseaza direct persoanelor fizice si aveam mare nevoie de indrumare, de un curs de vanzari. Inca o data va multumesc pentru ceea ce faceti. Simona Stanila"

"Ma numesc Vanea Aniko. Lucrez in vanzari de cca 15 ani. Deosebit de folositoare "cartea". Mi-a facut placere sa o citesc. Scurt, concis la subiect. Idei realiste si ok. Multumesc si cat mai multe satisfactii! Cu stima, Vanea Aniko"

“Este bine venit un blog ca al tau pentru oamenii din vanzari sau pentru cei ce vor sa devina. Eu lucrez in vanzari de 10 ani, dar periodic caut pe internet articole despre arta de a vinde si asa am gasit si blogul tau. Odata cu trecerea anilor de munca in vanzari am avut perioade in care ma credeam cel mai bun si asa uitam deseori de pasii vanzarii crezand ca relatia cu clientul imi rezolva toate problemele. E bine sa ne improspatam cunostintele periodic si sa mai participam la un curs de vanzari. Felicitari pentru initiativa ta si iti doresc mult succes in continuare! Ardeleanu Iulian, reprezentant vanzari”

“Am inceput sa va citesc in octombrie 2010, iar 2 saptamani mai tarziu am reusit sa obtin un job destul de bun si exact in domeniul in care mi-am dorit. Dvs. m-ati ajutat in proportie de 70% prin prezentarile pe blog a multor situatii cheie. In prezent totul merge bine, am reusit sa imi formez un anumit caracter indreptat spre captarea atentiei, castigarea increderii in special persoanelor straine. Sunt counter sales representative. Am reusit impreuna cu colegii sa construim o baza stabila de clienti si in continua crestere pe rent a car, avand in vedere ca am plecat de la 0 acum 3 luni si ne-am bazat doar pe clienti la liber. In continuare incercam sa castigam cateva proiecte pe clienti corporate si se pare ca ne apropiem de un succes mare. Multumesc pentru cursurile gratuite de vanzari de pe blog si pentru sfaturile utile care m-au ajutat si incurajat sa ajung bestseller. Cosmin Predeleanu, Counter Sales Representative, Eco Car Rental, Hertz Lease Fracizee, Henri Coanda Airport”

“Citind cartea dvs. m-am regasit in totalitate ca vanzator si regret ca dupa 11 ani de vanzari nu am avut ocazia la inceput sa am parte de un curs de vanzari structurat si concret asa cum am citit in cartea dvs. Insa si acum dupa atatia ani pot spune ca am redescoperit noi tehnici si ca mereu trebuie sa te perfectionezi in munca de vanzari. Cu stima, Georgian Anton”

“Imi place cartea dvs. deoarece sunt tehnici intr-adevar aplicabile in Romania, nu copiate din experienta de afara. Cu stima, Vasile Ilie”

“Mi-a placut cartea dvs. in primul rand pentru ca e foarte bine structurata si pe intelesul tuturor. Va citesc toate articolele, practic niste mici cursuri de vanzari. E tare faza si cu Google si chiar am folosit-o. A mers. Cu respect, Costel Olaru”

“Am gasit blog-ul dvs. din intamplare frunzarind pe internet, mi-a placut abordarea simpla si concisa, bibliografia recomandata si usurinta in exprimare de care de multe ori ati dat dovada. De aceea am recomandat numeroase articole echipei mele de vanzari si am incercat sa-i impulsionez sa foloseasca informatiile respective. Cu stima, Radu Andrei Ciobanescu, Coordonator Vanzari, BCR Banca pentru Locuinte”

“Am citit cateva articole scrise de dumneavoastra acum 2 luni. Pana atunci ma credeam cel mai tare in vanzari. Dupa ce m-am inscris pe site si m-am documentat mai bine si dupa ce am citit si cartea "Cum sa gasesti noi clienti", mi-am dat seama cat de mult ma inselasem in privinta carierei mele. Am facut parte din categoria majoritara a vanzatorilor mediocri. Va multumesc pentru cursurile dvs. de vanzari si pentru posibilitatea de a ma slefui in domeniul care-mi place. De abia acum invat arta vanzarii. Cu respect, Claudiu Dragan”

"Blogul tau l-am gasit pe linkedin. Am dat click si am inceput sa citesc. De la primele articole am gasit lucruri noi si asta ma face sa citesc in continuare restul articolelor. Ma ajuta in activitatea mea si sper ca in curand sa imi construiesc o cariera in domeniul acesta, aplicand sfaturi inclusiv de la tine. Ma bucur ca am gasit pe cineva care scrie si da sfaturi bune despre vanzari si in limba romana. Cartea inca nu am reusit sa o parcurg, dar sunt sigur ca e plina de sfaturi utile, la fel ca si blogul tau. Succes in continuare! Ovidiu Lechintan, Consultant Financiar (credite, refinantari, leasing, produse de economisire), Broker de Asigurari (RCA, Asigurari de Locuinta, Asigurari de Viata)"

“Ce mi-a placut cel mai mult? Ca informatiile sunt de mare valoare, ca sunt structurate pe teme (in acest fel poti reveni cu usurinta la ele, cand ai nevoie), ca dai exemple de pe teren (cum se spune). Multumesc pentru toate cursurile tale de vanzari online si pentru toata invatatura si experienta puse la dispozitie. Adriana Constantinescu”

“Am rasfoit ideile dvs. in momentul cel mai bun cu putinta: mi-am schimbat locul de munca, reprezentant vanzari la o firma de IT. Nu pot sa va spun cat de mult mi-au folosit indrumarile dvs., in fond, niste mini cursuri de vanzari. La fostul loc de munca eram asistent vanzari. Clientii intrau in magazin avand deja o idee despre ce anume doresc sa cumpere sau nu. Ei bine, aici, trebuie sa-i conving sa ''intre in magazin'', este un job plin de povocari si satisfactii. Cu multumiri, Nicoleta Craiu”

“Imi place foarte mult blogul tau, il accesez destul de des si il recomand si celor care au nevoie de un sfat, de o idee in vanzari, poate chiar de un curs de vanzari. Gaseti tot felul de lucruri utile, in vanzare, doar printr-un simplu clik, fara sa platesti ceva, mai ales ca acum cam totul COSTA. Voi astepta cu drag in continuare informatii si noi lucruri pe blog... ci cine stie poate vreodata voi putea avea onoarea sa particip si eu la un training/curs de al tau. Raluca Lupascu, Business Sales Representative, Orange Store, Iasi”

“Lucrez doar de 3 ani in vanzari si consider ca, desi multe din tehnicile prezentate de tine sunt bine cunoscute sau “macar” de bun simt, “fineturile” prezente in exemplele tale sunt de aur. P.S. – sper sa iti gasesti timp si pentru un material orientat catre cautarea si abordarea vanzarilor pe proiecte. Va multumesc, Florin Cristea, Aquatic Division Manager, Augment SRL”

“Mircea, mi-a placut teribil metoda de abordare a unui managing director al unei mari companii. Indraznet! Constructia adresei de e-mail, mesajul inteligent, tactica adoptata. Magistral! Cartea este perfect targetata pe specificul romanesc, 100% grad de aplicabilitate, informatie extrem de bine organizata, sintetica, concludenta. Nici nu am senzatia ca parcurg un text pe monitorul impersonal. Parca purtam o discutie, fata in fata, la masa de lucru, parca as fi intr-un curs de vanzari. O discutie in care raspunsurile tale imi anticipeaza fiecare semn de intrebare. Exemple multiple, practica adevarata...! Aur curat! "Cum sa gasesti noi clienti" mi se pare cel mai interesant training la care am asistat pana acum. Iti multumesc pentru darul tau! Absolut de nepretuit! De fapt am impresia ca este UNICA in peisajul autohton de profil! Felicitari pentru o carte remarcabila! Le astept si pe cele ce vor veni! Le-am rezervat un "raft" special in biblioteca mea! :) Cu tot respectul, dar si cu drag, Catalina Dumitrascu, copywriter, Rentrop & Straton. PS. Sesiune de autografe, cand?”

“Sunt foarte interesante si usor aplicabile cam toate articolele pe care le-am citit. Cel mai important este ca atunci cand intru intr-un blocaj, articolele dvs. ma ajuta mai mult decat credeti si, pentru asta, va multumesc. Stoica Laura-Kinga, Reprezentant Comercial, Wurth Romania SRL”

“Doresc sa-ti multumesc pentru informatiile utile, punctuale si cu efect imediat. Imi sunt extrem de utile abordarile "la rece" si "la cald" din carte. Mi-au placut foarte mult si exemplele cu dialogurile foarte expresive. Felicitari! Claudiu Nemes“

“Am aflat de dvs. si de cartea dvs. dintr-un e-mail trimis de directorul nostru de vanzari care ne sfatuia sa citim cartile dvs. spunandu-ne ca sunt foarte interesante, foarte instructive, ca te determina sa privesti cu alti ochi abordarea clientului din fata ta. Da, intr-adevar pune in evidenta un mod de abordare profesionist si bine informat. Cu respect, Madalina Mihaila“

“Imi place cartea ta. Este extrem de lamuritoare, dar nu se pierde in divagatii aiurea. Se poate folosi cu eficienta maxima, concret, la subiect, pe capitole, pe articole, cum vrei: vreau sa aprofundez tehnicile de abordare, deschid acolo, cum obtin mai mult, deschid acolo. E bine structurata, detaliind si rezolvand multe din problemele domeniului vanzarilor. Valentin Negraia”

“Cel mai mult mi-a placut la cartea dvs. modul in care ati reusit sa transmiteti ca orice este posibil daca ai incredere in tine si daca pui in aplicare cateva tehnici. Trebuie sa recunosc ca aparent lucrurile pe care le spuneti par usoare, dar in momentul in care incepi drumul catre castigarea unei recomandari din partea clientilor tai iti poti analiza singur reusitele in acest domeniu. Va multumesc pentru sfaturile oferite! Gianina Toma, Bucuresti”

“Nu o sa va spun ca sunteti cel mai grozav sau cel mai tare, dar vreau sa va spun ca tot ce am citit mi-a fost de mare ajutor. Daca mai primesc si alte informatii o sa fiu foarte multumit, daca nu ganditi-va cat o sa fiti de multumit ca ati ajutat un incepator. Va multumesc si sper sa ajutati cat mai multi cu cursurile dvs. de vanzari. Cu toata stima, Coste Radu Bogdan”

“Activitatea mea presupune, printre altele, si inzestrarea consultantilor cu diferite tehnici ale vanzarii, iar astazi trebuie sa recunosc adesea ca tehnicile clasice nu mai functioneaza intotdeauna. Acesta este lucrul care m-a determinat sa caut pareri ale unor alti specialisti si solutii alternative de abordare a clientilor. Din punctul meu de vedere, cartea dvs. raspunde astfel unei necesitati obiective, deci este foarte folositoare. Acesta este motivul pentru care am grija sa discut constant cu consultantii din echipa mea tehnicile recomandate de dvs. Va multumesc si va doresc mult succes in tot ce intreprindeti! Letitia Birziche

“Citesc cu mare placere informatiile puse la dispozite de dvs., ma ajuta sa imi mai imbunatesc spiritul de vanzator. Referitor la carte mi-a placut pentru ca este “ancorata” in realitatile din Romania. Va multumesc ca faceti asta si ma astept sa o tineti tot asa. Cu stima, Ionel Constantin, Sales Representative, Tarmac Romania”

“Lucrez in domeniul vanzărilor si blogul tau este o sursa de inspiratie pentru mine, iar cartea ta este... cireasa de pe tort! Felicitari! Apreciez mult faptul ca este punctuala, practica, usor de aplicat si... GRATUITA! :-) Adrian Albu, Consultant independent in Alimentatie Sanatoasa si Stil de Viata Sanatos”

“A fost o mare placere sa descopar blogul tau “din intamplare”. De atunci ma tot intorc la el pentru ca regasesc de fiecare data articole scrise atat de firesc ca am impresia ca sunt in fata ta si asta inseamna un mare confort pentru mine. In plus, faptul ca aduci in articolele tale o multime de exemple din domenii diverse, ma transpune in tot felul de situatii de viata si asa invat foarte repede si... imi doresc sa particip la unul dintre cursurile tale. Iti multumesc pentru tot ceea ce impartasesti si daruiesti in acest blog, Zoia Zarnescu, Trainer BCR”

“Recunosc ca am gasit cartea dvs. din intamplare. Clientii pe care care trebuie sa-i gasesc si sa le vand serviciile sunt persoane in cautare de loc de munca. In acesta carte asemanatoare cu un curs de vanzari am descoperit moduri de abordare la care nu ma gandisem sau care nu credeam ca vor "merge" la specificul activitatii mele. Cu stima si ganduri bune, Ileana Popa, Ploiesti”

“Am citit cartea dvs. "Cum sa gasesti noi clienti" si am fost foarte multumit de toate detaliile despre relatiile cu clientii finali. Am studiat si alte carti si sincer va spun, ca dvs. dati exemple cat mai concrete si va puneti exact in pielea vanzatorului. Va multumesc frumos pentru toate datele furnizate si va doresc succes in continuare. Tudor Gerghel”

"Marea mea problema in activitatea pe care o desfasor o reprezinta obtinerea de referinte. Chiar si de la clienti multumiti si care au cumparat produsele financiare pe care le-am prezentat. Stiu si de ce nu primesc referinte: - nu stiu cum sa le cer (desi managerul meu imi da tot timpul indicatii despre asta); - cand vad fata de "zid" la o astfel de intrebare, imi cam dispare siguranta pe care am afisat-o pana atunci si o las mai moale, adica nu mai insist (deci nu fac parte din cei 10% de care ati mentionat in carte); - niciodata nu am cerut mai mult. Si imi tot doream sa gasesc "o formula minune" de abordare pentru referinte. Am gasit exemple in cartea dvs. si o sa le adaptez la activitatea mea. Si... o sa va tin la curent cu reusita mea! (Think positive!) Va multumesc, inca o data, pentru aceasta oportunitate pe care mi-ati furnizat-o prin intermediul acestei carti, practic un curs de vanzari. Cornelia Ghica, Consultant ING Asigurari de Viata, Rm.Valcea"

“In cartea “Cum sa vinzi cu succes” sunt redate cazuri concrete si exemple intalnite in viata de zi cu zi a oricarui vanzator. Nu am foarte multa experienta in domeniul vanzarilor (aproximativ 2 ani), incep sa inteleg principiile care stau la baza unei bune vanzari, mai am mult de invatat, de fapt cu totii avem de invatat pe zi ce trece si acesta este motivul pentru am sa continuu sa citesc articolele tale cu placere. Cu stima, Dr. Ignat Valeriu”

"Am auzit de dvs. de la o colega, careia i-am multumit pentru recomandare si am citit cartea “Cum sa gasesti noi clienti”. Multe lucruri le-am aplicat fara sa-mi dau seama, altele am avut norocul sa le invat din carti recomandate si le-am aplicat, iar altora nu le-am dat atentia cuvenita. Va felicit pentru initiativa de a furniza o baza (de pornire sau verificare) pentru noi cei ce "traim in vanzari" prin impartasirea experientei acumulate." Ciprian-Florin Hategan, Reprezentant comercial, Esox Informatica

"Am citit cartea pe care am primit-o si am obtinut cateva informatii foarte utile pentru viitor. Undeva la inceput pomenesti ca agentul de vanzari va trebui sa discute cu mentorul sau. Din pacate eu nu am asa ceva si nu sunt putine situatiile in care as avea nevoie de un sfat de la o persoana competenta si de incredere - “mentor” . Oricum, vreau sa iti multumesc pentru sfaturile primite din cartea ta. Cu stima, Florin Codreanu"

“In primul rand as vrea sa va multumesc pentru faptul ca v-ati gandit sa ajutati in acest fel persoane ca mine, de exemplu, care habar nu au cum trebuie sa procedeze pentru a avea succes in vanzari. Tot ce am citit pana acum mi se pare extrem de interesant si de folositor si sunt convinsa ca o sa-mi fie de mare ajutor. Consider ca recomandarile si tehnicile dvs. au la baza respect si apreciere fata de noi insine in primul rand si apoi fata de posibilul client, ceea ce ma face sa le aplic cu incredere! Cu stima, Ruxandra Apostol, reprezentant LR Health@Beauty Systems”

“Articolele dvs. creaza dependenta! Sunt binevenite intr-un mediu de vanzari alterat cum este cel din Romania. Mi se pare interesant sa existe o comunitate care sa aiba ca subiect vanzarile. Tot ce exista in Romania se bazeaza mai mult pe “dezbina si condu”. Cu deosebita stima, ing. Sabian Ionescu, Area Sales Manager”

“Pot sa spun ca ceea ce scrieti ma ajuta foarte mult in ceea ce fac. In momentul de fata sunt director de vanzari la o firma din Oradea care se ocupa cu vanzarea si montarea sistemelor de incalzire cu panouri solare. Aici, in prima faza, am fost reprezentant de vanzari dar mi s-a acordat MULTA incredere desi nu aveam experienta necesara pentru postul de director vanzari. Pot sa spun ca imi prind foarte bine sfaturile si tehnicile expuse de dvs.!!! Cu stima, Vlad Kormos, Director Vanzari, PG SOLAR SYSTEMS”

"Daca ar fi sa iau in calcul si perioada studentiei cand am activat in domeniul vanzarilor, atunci pot spune ca lucrez in acest domeniu de min. 15 ani. Rar mi-a fost dat sa citesc articole atat de bune ca ale dvs, foarte concrete si pline de solutii la intrebari fara sfarsit. Promit sa revin pe site-ul dvs. si de fiecare data cand am sa folosesc sfaturi care sa ma inspire, sa va scriu. Am urmat si un curs de NLP si tare ma bate gandul sa imi incerc sansele in domeniul coaching-ului pe probleme de vanzari, management si eficienta. Cine stie, poate nu intamplator am dat de dvs. Mult succes si felicitari pentru tot ceea ce faceti! Cu multa consideratie, Rodica Cormos. P.S. Atata timp cat exista excelenta in serviciile pe care vrei sa le vinzi si respect fata de nevoile clientului, aproape ca nici nu simti ca faci o vanzare, nu-i asa? Pana la urma eu cred ca asta este cheia succesului, dorinta permanenta de autodepasire, dar nu fata de propria persoana, ci fata de ceilalti care au nevoie de tine. Sa fii un bun consilier si nu un bun vanzator, si atunci automat vei deveni un bun vanzator."